Loonbeslag werkgever

Home » Loonbeslag werkgever

U heeft als werknemer loonbeslag opgelegd gekregen van uw werkgever: wat nu? Er verandert waarschijnlijk zeer veel in uw persoonlijke situatie. Hoe u daar mee omgaat, is van groot belang. Nu vraagt u zich vast of wat precies te doen bij loonbeslag. Wanneer u merkt dat u uw nieuwe financiële situatie niet meer zelf kunt beheren, dan is het raadzaam om professionele hulp hiervoor in te schakelen, bijvoorbeeld bij en instantie als InBalans Budget Hulp Nederland. Wij bieden onder andere het coachingstraject budgetcoaching aan.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Wat nu te doen bij het krijgen van loonbeslag van uw werkgever? Schakel juiste hulp in

U heeft te maken met loonbeslag van uw werkgever, wat moet u nu doen? Een werkgever heeft het recht om loonbeslag op te leggen indien werknemers niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen. De werkgever houdt bij loonbeslag direct een deel van het loon van het personeel in. Hoe hoog het bedrag is dat de werkgever inhoudt, is afhankelijk van de situatie. Het is zeker dat de financiële situatie van een werknemer verandert en dat de nodige problemen daardoor kunnen ontstaan. Het inhouden van een bedrag van uw salaris kan grote gevolgen hebben voor uw levenswijze. Wanneer u denkt het overzicht over uw financiële situatie kwijt te zijn, dan kunt met behulp van budgetcoaching, aangeboden door InBalans Budget Hulp Nederland, opnieuw de balans terugbrengen. Tijdens de coachingsmomenten, die overigens thuis bij de cliënt plaatsvinden, wordt de nieuwe financiële situatie van de cliënt in kaart gebracht, waarna een plan van aanpak voor de schuldsituatie opgesteld wordt. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de nazorg, want de balans in de reeds gestabiliseerde situatie behouden is natuurlijk wel zo belangrijk.

Door particulier of werkgever aanvragen

Loonbeslag, wat nu? Tijdens ons intensieve coachingstraject leren medewerkers opnieuw hun financiën te beheren en op een verantwoorde manier keuzes te maken. Maar wat is nu ons doel bij coaching bij loonbeslag? Dat is financiële zelfredzaamheid. Voor de contactmomenten gaan wij naar de cliënten toe; de coaching bij loonbeslag vindt thuis bij de werknemers plaats. Zowel werknemers als werkgevers kunnen budgetcoaching aanvragen bij InBalans Budget Hulp Nederland, wanneer er sprake is van loonbeslag. Indien u vragen heeft of hiervoor in aanmerking wilt komen, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 06-83563661.

 

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.