Particulier

Home » Particulier

Het kan iedereen overkomen: door een ingrijpende gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een echtscheiding of ontslag, raakt men de grip op de financiën kwijt, het overzicht ontbreekt, en betalingsachterstanden ontstaan. Dit gaat vaak gepaard met gevoelens van stress en schaamte. Zorgen nemen de overhand: hoe moet de huur eind van de maand betaald worden?

Indien er sprake is van financiële zorgen is het raadzaam in een zo vroeg mogelijk stadium deskundige hulp in te schakelen, zoals budgetcoaching. Met kortdurende begeleiding en coaching, gericht op het vinden van een financiële balans, wordt een oplossing gezocht voor de ontstane financiële zorgen.

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

Hulp nodig? Bel ons

De hulp die geboden wordt varieert van het ordenen van de financiële thuisadministratie, het opstellen van een inkomsten-/uitgavenoverzicht, het aanvragen van toeslagen en andere voorzieningen tot het treffen van betalingsregelingen en het maken van verantwoorde keuzes. Iedere situatie is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering, waarbij de zelfredzaamheid van onze cliënten steeds voorop staat.

Indien sprake is van problematische schulden kan een saneringstraject aangewezen zijn.

Afspraken vinden plaats bij onze cliënten thuis of bij ons op kantoor, overdag of tijdens de avonduren.

Neem vrijblijvend voor meer informatie contact met ons op.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

Zorg voor een productieve sfeer in uw bedrijf

Heeft één van uw werknemers last van financiële zorgen? Dan is het aan te raden om op tijd professionele hulp in te schakelen. Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail