Missie en visie

Home » Missie en visie

Missie

Onze missie is het begeleiden en coachen van mensen met financiële zorgen, gericht op het indien mogelijk weer zelfstandig verrichten van de financiën, waarbij een verantwoorde balans bestaat tussen de inkomsten en uitgaven en daarin blijvend verantwoorde keuzes worden gemaakt.

Visie

Steeds meer mensen hebben, door verschillende oorzaken, problemen en vragen op financieel gebied, zoals bij het opzetten van een financiële thuisadministratie, het op peil krijgen van de inkomsten, het verkrijgen van inzicht in het beschikbare budget, maar ook het treffen van betalingsregelingen, sparen en het maken van verantwoorde budgettaire keuzes. Uitgaande van de eigen kracht van onze cliënten bieden wij begeleiding en coaching, waarbij zelfredzaamheid steeds voorop staat. Gestreefd wordt daarbij naar een duurzame financiële en administratieve balans en zelfstandigheid.

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

Hulp nodig? Bel ons

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 0115-683346

Schuldsanering

Soms is er sprake van een problematische schuldsituatie. Ook in deze situatie kunnen wij u van dienst zijn.

Lees verder >>

Particuliere coaching

Indien er sprake is van financiële zorgen is het raadzaam in een zo vroeg mogelijk stadium deskundige hulp in te schakelen.

Lees verder >>

Budgetcoaching

Budgetcoaching is het kortdurend begeleiden en coachen van mensen, die op financieel gebied vastlopen.

Lees verder >>

Coaching voor werkgevers

Zoek naar een passende en persoonlijke oplossing om de financiële situatie van uw werknemer weer in balans te brengen.

Lees verder >>

Zorg voor een productieve sfeer in uw bedrijf

Heeft één van uw werknemers last van financiële zorgen? Dan is het aan te raden om op tijd professionele hulp in te schakelen. Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail