Budgetcoaching voor bedrijven

Home » Budgetcoaching voor bedrijven

InBalans Budget Hulp Nederland biedt budgetcoaching aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven in de omgeving van Terneuzen. Heeft één van uw werknemers last van financiële zorgen? Dan is het aan te raden om op tijd professionele hulp in te schakelen, zodat hij of zij weer grip krijgt op zijn of haar financiële situatie en daardoor ook weer optimaal zal kunnen functioneren op te werkvloer. Budgetcoaching heeft zodoende voordelen voor de werknemer, maar uiteindelijk ook voor de werkgever.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Budgetcoaching voor bedrijven: van inventarisatie tot nazorg

Budgetcoaching voor bedrijven is niet alleen goed voor het algemene welzijn van het personeel, maar ook voor commerciële kansen van het bedrijf zelf. Een werknemer met geldzorgen heeft  namelijk vaak last van stress, wat resulteert in een lagere productiviteit op de werkvloer, regelmatige afwezigheid en meer administratief werk. Het inschakelen van InBalans Budget Hulp Nederland helpt u verder bij schuldhulpverlening voor werknemers. Wij bieden budgetcoaching voor bedrijven, wat inhoudt dat wij samen met de werkgever op zoek gaan naar een passende en persoonlijke oplossing voor de desbetreffende werknemer.

 

Budgetcoaching op basis van een bewezen methode

 Onze budgetcoaching begint bij het inventariseren van de financiële situatie en het in kaart brengen van de financiële problemen waarmee de werknemer kampt. Vervolgens wordt er een plan van aanpak voor de schuldsituatie opgesteld, waarna een fase van nazorg volgt. Het doel van dit kortdurende en intensieve traject is immers om de financiële situatie terug in balans te brengen en deze balans ook vast te houden.

Benader ons bij interesse in onze dienstverlening

Heeft u interesse in de budgetcoaching van een ervaren budgetcoach voor organisaties, gevestigd in Terneuzen, en wilt u hier graag meer weter over onze hulp bij financiële problemen op de werkvloer? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar 0115-683346 voor onze budgetcoaching voor bedrijven.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.