Financiële problemen op de werkvloer

Home » Financiële problemen op de werkvloer

Spelen er financiële problemen op de werkvloer, bijvoorbeeld omdat uw medewerkers schulden hebben? Het is dan aan te raden om bij medewerkers met financiële problemen zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Hiervoor kunt u terecht bij InBalans Budget Hulp Nederland, actief vanuit Terneuzen en Breda. Wij bieden zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening. Financiële problemen op de werkvloer hebben immers niet alleen gevolgen voor de medewerkers, maar leiden uiteindelijk ook tot problemen voor de werkgever.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Financiële problemen op de werkvloer oplossen met de juiste hulp

Financiële problemen op de werkvloer leiden vaak tot stress en concentratieproblemen bij medewerkers, waar de werkgever uiteindelijk ook last van heeft. Verminderde productiviteit en langdurig verzuim doen de algehele werking van een bedrijf immers niet veel goeds. Herkent u deze signalen bij uw personeel? Dan is het raadzaam om in geval van financiële problemen bij de medewerkers op tijd aan de bel te trekken en professionele hulp in te schakelen bij een instantie als InBalans Budget Hulp Nederland. Wij bieden een kort en intensief coachingstraject aan voor medewerkers met financiële problemen, genaamd budgetcoaching. Deze coaching helpt hen bij het verkrijgen van inzicht in hun financiële situatie.

 

Financiële hulp bij medewerkers in nood in drie stappen

Onze professionele hulp waarmee we financiële problemen bij medewerkers wegnemen bestaat uit drie onderdelen, namelijk inventarisatie, begeleiding en nazorg. Allereerst worden de financiële uitdagingen in kaart gebracht, om vervolgens een plan van aanpak voor de schuldsituatie op te stellen. Ook hechten wij veel waarde aan nazorg, oftewel het behouden van de gestabiliseerde financiële situatie van de cliënt. Aangezien iedere situatie en iedere cliënt anders is, bieden wij altijd maatwerk. Een individuele en passende schuldbemiddeling is immers hetgeen waar medewerkers behoefte aan hebben, wanneer zij te maken hebben met financiële problemen. Wij helpen u daarbij met schuldhulp voor medewerkers.

Stel ons uw vragen over onze dienstverlening

Verbeter niet alleen de financiële situatie van uw medewerkers, maar ook de algehele werksituatie binnen uw bedrijf. De budgetcoaching van ons kantoor kan de financiële problemen op de werkvloer aanzienlijk verminderen. Heeft u vragen over onze dienstverlening ten aanzien van financiële problemen op de werkvloer? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. U kunt hen bereiken via het nummer 0115-683346. Als budgetcoach voor organisaties staan we u graag te woord.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.