Schuldhulp voor medewerkers

Home » Schuldhulp voor medewerkers

Bent u op zoek naar schuldhulp voor uw medewerkers? Dan is InBalans Budget Hulp Nederland de instantie die u moet benaderen. Wij bieden passende en persoonlijke coaching aan personen die kampen met schulden en de gevolgen daarvan. Het doel van onze schuldhulpverlening is om uw medewerkers weer financieel inzicht en overzicht te laten verwerven, wat hen in staat stelt om zelfstandig hun financiën te beheren.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Budgetcoaching: schuldhulp voor medewerkers

Hebben enkele medewerkers last van schulden en merkt u als werkgever dat zij het lastig vinden om op een verantwoorde manier met hun geld om te gaan? Dan is het verstandig om als werkgever schuldhulp voor uw medewerkers in te schakelen. Bij InBalans Budget Hulp zijn wij expert op het gebied van schuldhulpverlening voor medewerkers. Wij bieden budgetcoaching aan, waarbij wij samen met onze cliënten hun problemen op het gebied van hun financiën eerst in kaart brengen, waarna wij bespreken hoe deze problemen opgelost kunnen worden. Ook nazorg is van groot belang wanneer u schuldhulpverlening inschakelt voor uw medewerkers. Wanneer de financiële situatie gestabiliseerd is, blijven wij begeleiding geven. De behaalde balans moet immers wel behouden blijven.

Waarom schuldhulpverlening voor uw medewerkers aanvragen?

Waarom zou u schuldhulp voor uw medewerkers aanvragen bij InBalans Budget Hulp Nederland? De financiële problemen van werknemers hebben vaak ook gevolgen voor de sfeer op de werkvloer. U als werkgever kan dus ook baat hebben bij schuldhulpverlening voor uw medewerkers. Het voordeel van onze budgetcoaching is dat deze bij uw medewerkers thuis plaatsvindt. Een vertrouwde omgeving is bij het ontvangen van schuldhulp namelijk wel zo prettig. Wilt u beroep doen op onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 06-83563661
%%LangeTekstDeel4%%

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.