Schuldsanering voor medewerkers

Home » Schuldsanering voor medewerkers

Bent u op zoek naar een instantie die kan helpen met de schuldsanering voor uw medewerkers? Het team van InBalans Budget Hulp Nederland kan u van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring op het gebied van schuldsanering voor werknemers. Wij zorgen ervoor dat collega’s die kampen met financiële problemen weer inzicht krijgen in hun situatie. Is een kort coachingstraject niet voldoende, omdat de schuldsituatie té problematisch is? In dat geval kunnen wij uw werknemers helpen bij schuldsanering.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Ontvang de juiste hulp bij schuldsanering voor medewerkers

Kampen enkele medewerkers met financiële problemen en zijn deze dusdanig ernstig van aard dat een volledige betaling niet haalbaar is binnen een termijn van 36 maanden? In dat geval kan InBalans Budget Hulp Nederland schuldhulp voor medewerkers aanbieden door een regeling voor schuldsanering voor hen aan te vragen. Hierbij brengen wij eerst de disbalans tussen inkomsten en uitgaven in kaart, waarna de financiële situatie van de cliënt gestabiliseerd wordt aan de hand van onze effectieve schuldhulpverlening. Vervolgens wordt er naar een passende oplossing voor de bestaande schulden gezocht. We bekijken samen met de cliënt welke betalingsregeling mogelijk is en of herfinanciering eventueel een optie is. Blijkt dat niet het geval te zijn, dan kan een schuldregeling een uitkomst bieden. In eerste instantie proberen wij een schuldregeling met de schuldeisers te treffen, wat een minnelijke schuldsaneringsregeling genoemd wordt. Wanneer dit niet lukt, kunnen wij een verzoek voor een wettelijke schuldsaneringsregeling bij de rechtbank indienen. Zoals u ziet weten wij precies hoe het beste voor uw werknemers moeten regelen bij een schuldsanering.

Schakel nu schuldsanering in voor uw werknemers met financiële problemen

InBalans Budget Hulp Nederland helpt uw werknemers graag bij het indienen voor een verzoek voor schuldsanering. Ontdek wat schuldsanering voor uw medewerkers én uw bedrijf betekent. Wilt u meer weten over onze hulp bij schuldsanering of wilt u direct onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0115-683346. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van budgetcoaching voor bedrijven.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.