Budgetcoach voor organisaties

Home » Budgetcoach organisaties

Het is niet altijd makkelijk om een goede budgetcoach te vinden die organisaties in Terneuzen kan helpen.  Dan moet u beslist contact opnemen met InBalans Budget Hulp Nederland. Wij leveren onze diensten op het gebied van budgetcoaching aan zowel particulieren als werkgevers en professionals. Het is onze missie om iedereen te helpen een beter inzicht in en overzicht over hun financiële situatie te krijgen.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Wij bieden effectieve budgetcoach voor organisaties aan

InBalans Hulp Budget Nederland zorgt voor een budgetcoach die werkgevers en professionals kunnen inschakelen wanneer hun werknemers kampen met financiële problemen. Wij kunnen  met de werkgever op zoek gaan naar een passende en persoonlijke oplossing. Dit kan middels een kortdurend en intensief coachingstraject, waarbij het overzicht over de financiële situatie teruggeworven wordt en de werknemer begeleid wordt bij het maken van verantwoorde financiële keuzes. Wanneer er sprake is van schuldsanering voor medewerkers kan het team van InBalans Budget Hulp Nederland flexibel toewerken richting het juiste plan van aanpak en zorgen we voor een budgetcoach voor organisaties. Met name als in een eerdere fase  budgetcoaching ontoereikend is gebleken.

Kies voor onze budgetcoaching

Waarom zouden organisaties een budgetcoach van ons bureau inschakelen? Werknemers die last hebben van financiële zorgen, hebben vaak last van stress, wat leidt tot een lagere productiviteit op de werkvloer en regelmatige afwezigheid. Met de juiste hulp op het gebied van schuldbemiddeling kunnen zorgen van werknemers afnemen, waar u als werkgever uiteindelijk ook profijt van heeft. Bent u geïnteresseerd in de financiële dienstverlening van InBalans Budget Hulp Nederland? Neem dan contact met ons op, via het telefoonnummer 0115-683346. We vertellen u graag meer over onze budgetcoaching voor bedrijven.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.