Werknemers met schulden

Home » Werknemers met schulden

Werknemers met schulden hebben recht op de juiste begeleiding. InBalans Budget Hulp Nederland is een instantie waar mensen met schulden terecht kunnen voor een passend en persoonlijk coachingstraject, waarmee zij weer grip op hun financiële situatie kunnen krijgen. Financiële zelfredzaamheid is waarnaar gestreefd wordt tijdens dit traject.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

De juiste hulp voor werknemers met schulden

Het overzicht over de financiële situatie verliezen kan iedereen overkomen. De redenen daarvoor zijn zeer uiteenlopend. Maar wat de reden ook is, tijdig de juiste professionele hulp inschakelen is altijd aan te raden. InBalans Budget Hulp Nederland is een organisatie die uw werknemers met schulden tijdens een kort en intensief traject kan begeleiden. Ons traject, genaamd budgetcoaching, bestaat uit drie fases, te weten inventarisatie, begeleiding en nazorg. Na het in kaart brengen van de financiële problemen, leert de cliënt op een verantwoorde manier keuzes te maken. Hierbij besteden wij ook aandacht ook de oorzaken van de financiële problemen. Eens de situatie gestabiliseerd is, leren wij de cliënt ook hoe zij hun financiële situatie in balans kunnen houden.

Budgetcoaching voor werknemers met schulden

Denkt u dat de budgetcoaching van InBalans Budget Hulp Nederland uw werknemers met schulden kan helpen weer controle over hun financiële situatie te krijgen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het nummer 06-83563661.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.