Schuldbemiddeling

Home » Schuldbemiddeling

Het team van ons kantoor is dé expert op het gebied van schuldbemiddeling in de buurt van Terneuzen. Als u merkt dat één of meerdere van uw medewerkers last hebben van ernstige financiële problemen, zetten wij onze expertise voor u in. InBalans Budget Hulp Nederland biedt professionele budgetcoaching aan voor zowel particulieren als organisaties. Wij helpen iedereen met financiële problemen om hun situatie weer op orde te krijgen, waarbij een van onze diensten bestaat uit schuldbemiddelingen.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Schuldbemiddeling voor werknemers: welke stappen zijn nodig?

Wanneer er sprake is van  financiële problemen op de werkvloer, dan is professionele assistentie vaak noodzakelijk. InBalans Budget Hulp Nederland helpt cliënten met financiële problemen door middel van schuldhulpverlening. Zo zorgen wij in situaties van bijvoorbeeld loonbeslag, om een balans te vinden tussen uitgaven en inkomsten. Het doel is om uw financiën of die van uw medewerkers te stabiliseren, zodat u weer in rustig vaarwater terechtkomt.

 

Onze aanpak bij schuldbemiddeling

Wij starten schuldbemiddeling door allereerst te kijken of het mogelijk is een betalingsregeling te treffen en of herfinanciering mogelijk is. Indien dat niet mogelijk is, doen wij een voorstel aan de schuldeisers tot het afkopen van de gehele schuldenlast. In dat geval wordt een deel van uw inkomen voor een periode van 36 maanden gereserveerd en jaarlijks uitbetaald aan de schuldeisers. Is het traject van schuldbemiddeling geslaagd? Dan verlenen de schuldeisers finale kwijtschelding voor het gedeelte van de schuldenlast dat in de periode van 36 maanden niet betaald kon worden.

Ontdek meer over onze dienstverlening

InBalans Budget Hulp Nederland is iedereen met financiële problemen graag van dienst met schuldbemiddeling. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan  naar 0115-683346. Wij doen ons best om uw situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen en helpen bij schuldsanering voor medewerkers.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.