Schuldbemiddeling

Home » Schuldbemiddeling

Merkt u dat uw medewerkers last hebben van financiële problemen en zijn deze zo ernstig dat u op zoek bent naar een expert in de omgeving van Terneuzen die kan helpen door middel van schuldbemiddeling? InBalans Budget Hulp Nederland biedt professionele budgetcoaching aan voor zowel particulieren als organisaties. Zijn de financiële problemen echter zo ernstig dat budgetcoaching geen uitkomst biedt? Schakel ons dan in voor schuldbemiddeling. Wij helpen iedereen met financiële problemen om hun situatie weer in orde te krijgen.

  • Voor bedrijven én particulier
  • Service bij u thuis / op kantoor
  • Maatwerk voor elke situatie

Wanneer een budgetcoach?

Een budgetcoach kan worden ingeschakeld indien er sprake is van financiële zorgen, betalingsachterstanden of wanneer iemand het overzicht over zijn financiële huishouden (tijdelijk) kwijt is.

 

Hulp nodig? Bel ons Stuur ons een mail

Schuldbemiddeling voor werknemers: welke stappen moeten ondernomen worden?

Wanneer er sprake is van een problematische schuldsituatie, dan is professionele hulp vaak noodzakelijk. InBalans Budget Hulp Nederland helpt cliënten met financiële problemen, zoals bij loonbeslag, om een balans te vinden tussen hun uitgaven en inkomsten. Het doel is dat hun financiële situatie gestabiliseerd kan worden. Allereerst kijken wij of er een betalingsregeling getroffen kan worden en of herfinanciering mogelijk is. Indien dat niet mogelijk is, doen wij een voorstel aan de schuldeisers tot het afkopen van de gehele schuldenlast. In dat geval wordt een deel van uw inkomen voor een periode van 36 maanden gereserveerd en jaarlijks uitbetaald aan de schuldeisers. Is het traject van schuldbemiddeling geslaagd? Dan verlenen de schuldeisers finale kwijtschelding voor het gedeelte van de schuldenlast dat in de periode van 36 maanden niet betaald kon worden.

Meer weten over dienstverlening

InBalans Budget Hulp Nederland, gevestigd in Terneuzen, is iedereen met financiële problemen graag van dienst met schuldbemiddeling. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan even naar 06-83563661. Wij doen ons best om uw situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

Wij helpen u o.a. met

 

Klik verder op de blokken voor meer informatie. Liever direct een medewerker spreken? Bel dan 06-83563661

 

Workshop budgetteren

Veel mensen met financiële zorgen hebben geen goed zicht op wat er met hun geld gebeurt. Herkent u uzelf hierin? Meld u dan aan voor een van onze workshops!

 

Workshops

Heeft u vragen? Wij helpen graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u:
Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen?

 

En wilt u:
Financieel overzicht - Rust in het gezin - Toekomstperspectief - Werkplezier.

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u de eerste stap naar een financieel zekere toekomst te zetten!

 

Bel ons op 0115-683346 of vul het contactformulier hiernaast in en stuur ons een bericht.