Budgetcoaching voor bedrijven

InBalans Budget Hulp Nederland in Terneuzen biedt budgetcoaching aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Heeft één van uw werknemers last van financiële zorgen? Dan is het aan te raden om op tijd professionele hulp in te schakelen, zodat hij of zij weer grip krijgt op zijn of haar financiële situatie en daardoor ook weer optimaal zal kunnen functioneren op te werkvloer. Budgetcoaching heeft zodoende voordelen voor de werknemer, maar uiteindelijk ook voor de werkgever.

Budgetcoaching voor bedrijven in Terneuzen: van inventarisatie tot nazorg

Een werknemer met geldzorgen heeft vaak last van stress, wat resulteert in een lagere productiviteit op de werkvloer, regelmatige afwezigheid en meer administratief werk. Het inschakelen van InBalans Budget Hulp Nederland kan in zo’n geval een goede optie zijn. Wij bieden budgetcoaching voor bedrijven, wat inhoudt dat wij samen met de werkgever op zoek gaan naar een passende en persoonlijke oplossing voor de desbetreffende werknemer. Onze budgetcoaching in Terneuzen begint bij het inventariseren van de financiële situatie en het in kaart brengen van de financiële problemen waarmee de werknemer kampt. Vervolgens wordt er een plan van aanpak voor de schuldsituatie opgesteld, waarna een fase van nazorg volgt. Het doel van dit kortdurende en intensieve traject is immers om de financiële situatie terug in balans te brengen en deze balans ook vast te houden.

Interesse in onze dienstverlening

Heeft u interesse in de budgetcoaching voor bedrijven van InBalans Budget Hulp Nederland en wilt u hier graag meer over weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar 06-83563661

Schulden

Financiële zorgen? Betalingsachterstanden? Loonbeslagen zat?

En wil je:

  • Financieel overzicht
  • Rust in het gezin
  • Toekomstperspectief
  • Werkplezier

Neem dan hier contact op!

Velden met * zijn verplicht